Durum tésztáink
Penne
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![1](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/1-1024x814.jpg)
Spagetti
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![10](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/10-587x1024.jpg)
Szarvacska
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![4](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/4-1024x787.jpg)
Orsó
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![36](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/36-1024x718.jpg)
Fodros nagykocka
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![3](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/3-1024x682.jpg)
Széles metélt
Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: durumliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1536 kJ (361 kcal)
Zsír: 1,4g
amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 73g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 14g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
![2](http://csepiteszta.hu/wp-content/uploads/2021/10/2-1024x722.jpg)
Keress Facebookon!