Tojás nélküli tészta

Szarvacska

Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1542 kJ (363 kcal)
Zsír: 1,0g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 76g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 12g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
Árajánlatot kérek!

Orsó

Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1542 kJ (363 kcal)
Zsír: 1,0g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 76g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 12g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
Árajánlatot kérek!

Fodros nagykocka

Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1542 kJ (363 kcal)
Zsír: 1,0g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 76g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 12g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
Árajánlatot kérek!

Széles metélt

Magyar alapanyagokból készült termék!
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz. Tojást nyomokban tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1542 kJ (363 kcal)
Zsír: 1,0g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 76g
amelyből cukrok: 4,5g
Fehérje: 12g
Só: 0,33g
Főzési tanács / Elkészítési javaslat:
Tegye a tésztát kb. 10-szeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízbe, majd újraforrástól
számítva főzze kb. 6-8 percig. A tűzről levéve 5-8 percig fedő alatt pihentesse, végül
szűrje le és tetszés szerint ízesítse.
A főzési időre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek!
Jó étvágyat!
Árajánlatot kérek!